ZI DE PARIURI! Ultimele dueluri din grupele de la SuperEuro

Diseară se stabilesc ultimele echipe calificate în optimile de finală de la SuperEuro. Avem 4 meciuri de totul sau nimic în grupele E și F. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

PORTUGALIA - FRANȚA

Francezii sunt deja calificați, având suficiente puncte pentru a ocupa, în cel mai rău caz, unul dintre cele mai bune 4 locuri 3. Dacă vor câștiga, vor încheia pe primul loc, situație posibilă și în cazul unei remize, dar doar dacă Germania nu învinge Ungaria. În cazul unei înfrângeri, coroborată cu o victorie puțin probabilă a Ungariei, locul doi s-ar decide în funcție de golaveraj. Pentru portughezi, o victorie sau o remiză ar aduce automat calificarea și ar termina grupa pe primul loc dacă înving, iar Germania nu câștigă împotriva Ungariei. Cel mai pesimist scenariu pentru lusitani ar fi cel în care sunt învinși de Franța, iar nemții suferă un eșec surprinzător cu maghiarii. Această combinație de rezultate ar clasa trupa lui Ronaldo pe locul 4.

🔥 Pe cine pariezi?

GERMANIA - UNGARIA

Nemții și-au revenit rapid după înfrângerea din prima etapă, cu Franța, iar acum sunt aproape calificați, înaintea meciului care ar trebui să fie cel mai simplu din prima parte a turneului final. De partea cealaltă, maghiarii ar trebui să câștige neapărat pentru a se califica. În acest moment, Germania mai are nevoie de un punct pentru a se califica matematic, în timp ce maghiarii merg mai departe în cazul unei victorii surprinzătoare împotriva nemților. 

🔥 Cine se califică?

SLOVACIA - SPANIA

Înaintea ultimului meci din grupă, cu Slovacia, Spania poate termina pe orice loc, de la 1 până la 4, în funcție de celelalte rezultate. Ibericii merg mai departe dacă înving sau dacă remizează, iar Polonia nu învinge Suedia. Cei de la Bratislava au nevoie doar de un punct pentru a fi siguri de calificare. Dacă slovacii câștigă, iar Suedia nu învinge în meciul cu Polonia, vor termina grupa în postura de lideri.

🔥 Pariezi pe Spania?

SUEDIA - POLONIA

Scandinavii sunt lideri în grupa E și sunt deja calificați, ocupând unul dintre cele mai bune 4 locuri 3 și în cazul unui eșec. Înaintea partidei decisive cu Suedia, polonezii sunt ultimii în grupă și au o singură variantă pentru calificare: să obțină 3 puncte la St. Petersburg. Dacă înving liderul, iar meciul de la Sevilla nu se încheie la egalitate, "leșii" încheie pe locul 2. Dacă cealaltă partidă se încheie la egalitate, polonezii au putea chiar să termine grupa ca lideri, ieșind în avantaj la calculul în cazul în care vor exista trei echipe cu același număr de puncte, contând și golaverajul. 

🔥 Pariezi pe goluri?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

sursa foto: Getty Images