ZI DE PARIURI! Avem alte trei meciuri tari la SuperEuro

Continuă super meciurile de la Campionatul European, dar avem câteva partide interesante și în prima ligă din Norvegia, printre altele. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

1. ITALIA - ELVEȚIA

Italia a început entuziasmant Campionatul European din acest an și vrea să confirme victoria clară obținută în fața Turciei. Gazdele au câștigat meciul de deschidere de la actuala ediție cu 3-0, în timp ce elvețienii n-au obținut decât un punct din duelul cu Țara Galilor (1-1). Mai mult, echipa pregătită de Roberto Mancini a ajuns la 28 de partide consecutive fără înfrângere, iar pe ultimele 9 le-a câștigat fără a primi gol.

🔥 Se califică Italia în optimile de finală?

2. TURCIA - ȚARA GALILOR

Turcia și Țara Galilor se înfruntă azi, de la ora 19:00, într-un meci de totul sau nimic în Grupa A la Euro. Cine pierde va avea șanse tot mai mici să se califice în fazele eliminatorii. Turcia a jucat la Roma în primul meci la Euro și, pe lângă faptul că a fost nevoită să călătorească în Azerbaidjan, vine și după un rezultat care a zdruncinat-o serios, 0-3 cu Italia. Dincolo, Țara Galilor a terminat la egalitate în partida de debut la Euro 2020, scor 1-1 cu Elveția, un rezultat satisfăcător, în condițiile în care a fost nevoită să revină de la 0-1.

🔥 Cine câștigă azi?

3. FINLANDA - RUSIA

Markku Kanerva, profesorul de școală generală care i-a calificat în premieră pe nordici la un turneu final, a mai predat o lecție fotbalului. În primul meci, Finlanda a câștigat la limită duelul cu Danemarca, scor 1-0, iar visul fotbalistic al nordicilor continuă. Dincolo, Rusia a arătat multe slăbiciuni pe faza defensivă în meciul cu Belgia, pierdut cu 0-3. Fundașii nu au oferit deloc siguranță, în contextul în care naționala trebuia să compenseze diferența de valoare prin organizare defensivă.

🔥 Pariezi pe o surpriză?

4. MOLDE - SARPSBORG

Chiar dacă a început Campionatul European, prima ligă din Norvegia este în plină desfășurare. După două meciuri la rând fără victorie, Molde s-a impus clar etapa trecută, 3-1 cu Sandefjord, și s-a apropiat la două puncte de prima poziție. Dincolo, Sarpsborg are o singură victorie în cele cinci jocuri disputate până acun, un 2-0 cu Tromso. În rest, echipa a bifat trei remize și un eșec.

🔥 Mizezi pe victoria gazdelor azi?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

sursa foto: Getty Images