Cei 3 români SuperUtilizați „afară” au aproape 100 de meciuri împreună în acest sezon!

Pandemia de Covid-19 a stopat, apoi a accelerat totul. Fotbaliștii joacă meciuri la foc automat. Sunt permise însă 5 schimbări și asta mai ferește jucătorii de accidentări nedorite fiindcă antrenorii le pot doza mai bine minutele pe care ei le petrec pe gazon. Dar meciurile și competițiile se succed cu repeziciune și e nevoie să fii puternic fizic și psihic pentru a face față ritmului.

Am trăit mai mereu cu impresia că fotbaliștii români nu dispută suficient de multe meciuri sau nu ar rezista la un maraton de meciuri. Lucrurile stau să se schimbe. Cei mai utilizați 3 stranieri au ajuns deja la aproape 100 de meciuri împreună! Iar cel mai utilizat român din campionatul intern are deja 27 de partide bifate!

ROMÂNUL CU CELE MAI MULTE MECIURI ÎN 2020-2021

🇷🇴Ianis Hagi este cel mai utilizat român, cu 33 de meciuri în care a evaluate în acest sezon pentru 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Glasgow Rangers (28 partide) și România (4 meciuri) și România U21 (1 meci). Fiul Regelui are la Rangers un sezon fabulos alături de coechipieri. Trupa antrenată de Steven Gerrard e prima, cu un avans de 20 de puncte față de Celtic și e scăpată în campioană. Cel puțin, așa pare.

Îl poți vedea pe Ianis în direct, sâmbătă de la 17:00 contra lui Ross County și poți prinde Superbilete pe meciul lui!

Poate vom asista și la primul gol marcat în 2021 de către Ianis. Cea mai recentă reușită a lui datează din 26 decembrie 2020. Un alt român superutilizat în acest sezon a punctat deja de 3 ori în acest an calendaristic. 

STRANIERUL CU CELE MAI MULTE GOLURI ÎN 2020-2021

El este Alexandru Maxim, golgheter între stranieri, cu 10 reușite pentru Gaziantep în această ediție în care în Turcia. Echipa antrenată până săptămâna trecută de către Șumudică se bate cu Beșiktaș, Fener și Galata, pentru titlu și locurile de Liga Campionilor. Acum, Gaziantep e prima de sub linia peste care doar titanii bașkanii istoriei fotbalului turc se află în clasament. 

🇷🇴Maxim și 🇹🇷Gaziantep joacă duminică de la ora 18:00 contra lui Hatyaspor. Gaziantep a câștigat mereu în fața lui Hatyaspor în duelurile din primele două divizii. Dar Hatyaspor a jucat onorant în deplasare: 4 victorii în 9 meciuri!

Plasează acum primele tale pariuri pe Gaziantep-Hatyaspor

În vreme ce Maxim este golgheter, cu 10 goluri, Ianis are cele mai multe pase decisive, dintre românii care joacă “afară”. 8 pase de gol a dat Ianis în campionatul scoțian și a fost titular în 54% dintre meciuri. Maxim însă a prins primul 11 în 95% dintre meciuri!

ROMÂNUL CU CELE MAI MULTE MINUTE JUCATE ÎN 2020-2021

Rămânem aproape de Turcia, în Grecia unde evoluează românul cu cele mai multe minute pe gazon în acest sezon: 🇷🇴Nedelcearu. Fundașul central al echipei reprezentative a României a jucat 2552 minute până acum. Ianis are 2009 minute în 33 de meciuri, iar Maxim are 1987 minute în 28 de meciuri. Nedelcearu e al doilea cel mai utilizat român după Ianis. Tocmai a trecut de borna 30. Are 31 de partide în care a evoluat. Duminică, Nedelcearu și 🇬🇷AEK Atena joacă împotriva lui PAOK Salonic pe Toumba, unde a câștigat în ultima deplasare, dar unde a pierdut 3 dintre ultimele 4 dispute.  

Oferta pentru PAOK Salonic -AEK Atena este aici

Inedit poate, un român din liga a 6-a germană, o divizie regională din Bavaria a bifat 26 de meciuri în sezonul 2020-2021. El este 🇷🇴Daniel Toma, joacă  la 🇩🇪TSV Ampfig, are 29 de ani și conform transfermarkt.com e fost internațional U18 pentru… Japonia. Liga în care joacă el se va relua abia în aprilie, Până atunci, va pierde locul pe care îl deține în top 10 cei mai utilizați români în acest sezon. Dar își câștigă acum câteva secunde glorie, secundele în care citești despre el. 

Să fie un weekend în care să te bucuri și de pariuri verzi în baza evoluției românilor! Probabil știi că reușita lui Pușcaș din meciul Coventry-Reading din 30 octombrie 2020, meci în care Pușki a înscris în minutul 90+2 a fost reușita care a înverzit 109 bilete repetate de o gașcă de prieteni și a adus 1.2 milioane euro câștig la Superbet inspiraților care mizaseră pe 5+ în acel meci!

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine #SuperStranieri