Ar fi putea fi Baywatch dar de fapt e echipa Superbet 👯care te așteaptă la distracție 😎

de Horia Nistor

Superdistracția s-a mutat în vacanța de vara și odată cu ea Super Prietenii pot fi găsiți și pe plajele de la mare. La Superbet ne-am gândit că cel mai frumos mod de distracție este cel care vine și cu premii instant garantate, de aceea echipa de sexy promoterite Superbet te așteaptă pe plajele noastre: Cucaracha, Flora, Zanzibar și H2O Beach în Mamaia, Modern în Constanța, Belona în Eforie Nord, Obelisc în Costineșți și Yolo Beach în Vama Veche!  Caută-ne și vei avea multe lucruri de câștigat! ✌

Totul se petrece foarte simplu și relaxat și ai 2 posibilități să câștigi super premii. Primul este prin completarea unui chestionar anonim care ne va ajuta să fim mai buni iar al doilea este să răspunzi provocărilor noastre sportive și să pariezi pe prestațiile tale sau ale prietenilor tăi. Avem concursuri de Baschet 3x3, Fotbal de plajă, Volei pe plajă și în apă, Pentaque și alte sporturi și jocuri de apă sau de plajă. Tot ce trebuie să faci este să participi și să vii cu energia și bucuria la cotele cele mai înalte.

Premiile pe care le poți câștiga sunt accesorii de plajă: umbrele, prosoape, mingi, aripioare de înot, ochelari de soare, genți frigorifice și particpari la alte distracții de pe plajă cum sunt Parasailing sau Paddle.

La finalul participării tale poți imortaliza aceste momente speciale de bună dispoziție pentru că avem pe fiecare plajă și un Photo Corner unde prietenii se strâng pentru fotografii gratuite de la jocurile Superbet.

Pe fiecare dintre plaje sunt zone de distracție special amenajate care cuprind diferite atracții pe lângă cele sportive. Te lăsăm să descoperi în stațiunea ta tot ceea ce plaja Superbet are de oferit în materie de distracție și să profiți de toate din plin.

În plus, pe plajele Superbet poți avea norocul să te întâlneșți cu unul dintre ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu sau Virgil Stănescu și să pleci acasă cu o fotografie cu ei sau cu un autograf.

Jocurile și super distractria se desfășoară în fiecare zi până pe 15 Septembrie între orele 09:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00 așa că fii pe fază, vino la plajele Superbet și spune Da echpei noastre de promo!

Nu rata vara asta superdistracția de la mare pe care ți-a pregtatit-o Superbet! O vară fierbinte și sexy este cea mai bună metodă de reîncărcare a bateriilor și meriți din plin să te bucuri de ea.

Până pleci la mare te poți superdistra și de acasă cu pariuri verzi și sloturile cele mai tari pe care le avem pentru tine pe platforma Superbet, pe site si în aplicațiile de mobil Android si iOS. Beneficiezi de cele mai tari promoții și bonusuri pe care le gasești numai la Superbet. Află aici toate promoțiile active.

#superbet #plajelesuperbet #superpariuri #impreunasuntemsuper