222 ROTIRI

+ 80 LEI FREEBET 

Exclusiv clienți noi

DESCHIDE CONTDurează 3 minute

VERIFICI CONTULAi 222 FreeSpins Burning Hot

DEPUI +20 LEIAi 80 LEI Freebet

DUBLU BONUS: FREESPINS + FREEBET, SĂ JOCI PE TURNEUL DIN GERMANIA!

Hey, tu, fii fotbal!

Deschide-ți cont în doar 3 minute, verifică-l și primești 222 Rotiri Gratuite Burning Hot, să te distrezi până la fluierul de start al partidelor din Germania.


În plus, la prima depunere de minimum 20 LEI, primești bonus 80 LEI FreeBet să-l joci pe cele mai tari meciuri. Profită de dublu bonus și fă-ți cont!

BENEFICIILE TALE, LA UN SUPER NIVELPENTRU EUROPEANUL DIN GERMANIA

AVANTAJ ROMÂNIA

Super Avantaj îmbracă tricoul României la turneul din Germania! Joacă pre-meci pe selecția specială Avantaj România și câștigi pariul dacă tricolorii deschid scorul (conduc cu 1-0), indiferent de rezultatul final. Biletul este “verde” inclusiv dacă România nu înscrie prima, dar câștigă meciul. 


În plus, beneficiezi în continuare de atuul clasic oferit de Super Avantaj pentru toate celelalte meciuri de la European. Câștigi pariul pre-meci dacă echipa pe care ai jucat (Rezultat final 1 sau 2) are un avans de două goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. 

SUPERSOCIAL

Cea mai importantă rețea socială din România destinată exclusiv pariorilor îți oferă o experiență unică la acest turneu final. 5 runde de Provocări, premii totale în valoare de 2.000.000 de lei și o invitație dublă la una dintre semifinalele Europeanului. 


Te înscrii în competiții, publici biletele tale, strângi puncte în clasament și intri în cursa pentru Pariuri Gratuite alături de alți jucători. Premiem cele mai multe bilete câștigătoare în funcție de fiecare rundă. 

SUPERPARIURI

Nu găsești cota ideală? Mizează pe SuperPariuri! Sute de selecții combinate, cote atractive. Cornere, cartonașe, total goluri, șuturi pe poartă, faulturi și altele, pe același meci. Tot ce ai nevoie pentru a-ți construi biletul campion.


Poți să joci mai multe SuperPariuri pe bilet, din evenimente diferite. SuperPariurile se pot combina cu pariuri din alte evenimente.

SUPERPRONO DE EUROPEAN

+ ECHIPA ROMÂNIEI

SuperProno, cel mai antrenant concurs de pronosticuri, are un format de gală pe durata turneului final (14 iunie – 14 iulie). Ai runde zilnice și premii totale în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei.


Mizează pe inspirație și în concursul Echipa României! Intră în pielea selecționerului Edi Iordănescu și alege echipa de start plus jucătorii care vor intra pe teren pe parcursul meciurilor cu Ucraina, Belgia și Slovacia. Oferim 500.000 de lei premii totale pentru fiecare partidă.

SUPER COTE

Crește-ți câștigurile dacă pariezi pe învingători la European. Super Cota e disponibilă zilnic pentru selecția Final (1 sau 2) și o poți combina cu alte evenimente, dar și cu alte Super Cote. Poți închide pariul folosind funcția Cash Out.


În plus, ai Cote Mărite pentru fiecare meci de la turneul final din Germania. Număr de goluri, marcatori, cornere, selecții speciale. Profită de oferta la un Super Nivel!

EURO PROMOȚII

Între 3 și 13 iunie, îți faci încălzirea pentru European la Maraton de Campion și intri în cursa pentru o parte din potul de 500.000 de lei. Pe tot parcursul turneului, poți câștiga Pariuri și Rotiri Gratuite.


Marchează-ți în calendar data de 14 iulie! Va fi un veritabil festin al sportului, dar și o promoție pe măsură, pentru cele trei finale ale zilei: turneul european din Germania, Copa America și Wimbledon. 


Agențiile Superbet te întâmpină cu o promoție eurofantastică: SUPER 20+24. Poți câștiga 24 de lei Pariu Gratuit în fiecare zi de turneu, dacă joci cel puțin 20 de lei, apoi scanezi biletul în Superbet Club.

DESCARCĂ APLICAȚIILE

SPORT APP

GAMES APP

Îți oferim cea mai tare experiență de pariere din România, oricând și oriunde ai fi! Statistici complexe, streaming live, notificări pentru meciurile pariate, posibilitatea de a da share biletelor tale și multe alte opțiuni!

Contactează-ne
suport@superbet.roLive Chat

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.


www.superbet.ro este deținut și operat de MJP Interactive Ltd, Număr de Înregistrare C 95830; Level 1 Burlington Complex, Dragonara Road, St. Julians, Malta, prin MJP Interactive Ltd. St. Julians Sucursala Bucuresti, Număr de Înregistrare J40/22589/2023, CUI: 49190978, cu sediul in București, sector 5, str, Serg. Ion Nuțu nr. 44, et 8. Drept de organizare în baza licenței L1203785W001253 cu valabilitate 01.01.2021-31.12.2030 și în baza autorizației de exploatare obținută prin Decizia nr. 266 din 13.03.2024. 


Superbet Betting & Gaming SA este un organizator de jocuri de noroc tradiţionale în baza licenței RO3229L001332, care, conform OUG 77/2009, efectuează operaţiuni de alimentare sau de retragere a fondurilor în baza licenței de procesator de plăți emisă prin Decizia nr. 868/ 28.04.2016.